Inkognito
TV | Inkognito

Om produktionen:

Inkognito -ny svensk dramaserie

Du kan undkomma lagen, men inte rättvisan – det är parollen för Tre Vänners nya dramaserie Inkognito med Per Morberg i en av huvudrollerna.

Inkognito handlar om hur stjärnåklagaren John Sjöö (Per Morberg) får nog av de brott som ostraffat begås i samhällets toppskikt. För att sätta dit de skyldiga samlar han tre unga specialister: en yrkesmilitär (Susanne Thorson) en polis (Richard Ulfsäter) och en datahacker (Christoffer Nordenrot). Genom förklädnader, teknisk kunskap och respektlöshet genomför de sina planer så smart att skurkarna inte har en chans att förstå vad som drabbar dem.

Serien kommer sändas på TV4 och blandar spänning och humor på ett sätt som är ovanligt i Sverige, men framgångsrikt ibland annat USA, är filmer som Dödligt vapen och Snuten i Hollywood varit stora framgångar.

Tre Vänner står för originalidén och serien är en del i TV4:s storsatsning på svenskt drama. Den produceras av Johan Hedman på Tre Vänner och regisseras av Alain Darborg. Huvudförfattare är Tomas Tivemark och Piotr Marciniak. Serien kommer att sändas i tre delar.

Bildgalleri | Inkognito

Inkognito fortsatte över miljonen

Kriminalkomedin Inkognito hade premiär i TV4 i måndags. Första avsnittet sågs av nära 1,3 miljoner tittare.

Läs mer

Våra produktioner i TV i jul och nyår

Håll utkik efter våra produktioner i jul och nyår, här är Tre Vänner-tablån för helgerna.

Läs mer

Tre Vänner gör ny TV-serie för TV4

Du kan undkomma lagen, men inte rättvisan – det är parollen för Tre Vänners nya dramaserie Inkognito med Per Morberg […]

Läs mer